Жорстоке вбивство, чи нещасний випадок молодої українки в Словаччині: Подробиці та затримання

червня 13 / 2022
Жорстоке вбивство, чи нещасний випадок молодої українки в Словаччині: Подробиці та затримання

У Словаччині розслідують загадкову смерть, молодої української студентки, у гуртожитку Братіслави. У справі постали нові факти.
Молоду 21-річну жінку родом з України було знайдено на території гуртожитку університету Млада Гарда вранці, 3 червня. Поліція розпочала кримінальне розслідування за фактом убивства. "Співробітники районного поліцейського управління третього району Братіслави відразу ж почали інтенсивно займатися цією справою та провели необхідні процесуальні дії у справі", - заявили в поліції.

Як повідомили у прес-службі поліції, у справі відбулося зрушення. "08.06.2022 розслідування цієї справи було взято під контроль поліцейських з відділу кримінальної поліції регіонального управління карного розшуку Братіслави у зв'язку з виявленням нових фактів", - повідомляється на сторінці поліції Братіславського краю у Facebook.

ЗМІ висувають різні версії події.

За даними словацького телеканалу TV JOJ, передбачається, що молоду жінку було вбито. Її тіло було знайдено біля дверей на підлозі, і на перший погляд не було жодних слідів насильства на її тілі. Очікується, що поліцейське розслідування проллє більше світла на цю справу. Як повідомляє ЗМІ, молода жінка була задушена. Однак на її шиї не було слідів задушення, тому можна припустити, що вона була задушена подушкою чи ковдрою. Телеканал також повідомляє, що поліція вже заарештувала підозрюваного.

Поліція поки що не хоче розкривати подробиці справи. "З огляду на те, що необхідні дії, пов'язані з розслідуванням цієї справи, все ще проводяться, і в той же час, щоб не ставити під загрозу саме розслідування або його зрив, будь-яка додаткова інформація в даний час не може бути надана. Як тільки ситуація у слідстві дозволить, ми повідомимо цю справу", - додали в поліції.


Гарна студентка

За словами однокурсників убитої, першокурсниця Марія добре вчилася і навіть склала всі іспити на момент своєї смерті. Смерть дівчини вразила не лише її однокурсників, а й персонал гуртожитку. Її тіло виявила у своїй кімнаті її гарна подруга, викликані медики не змогли їй допомогти і лише констатували смерть.

Що сталося у гуртожитку – загадка. За словами однокурсників, Марія вранці бігала, тому є припущення про можливий серцевий напад або проблеми зі здоров'ям. Але також звучала версія, що причиною смерті студентки міг стати невдалий удар головою. Точну причину смерті встановлять під час розтину, - повідомляє topky.sk.
Категорія : Світ


Залишити Коментар