Батька чотирьох діточок посадили до в'язниці за нездорову любов до курочок, ще й на камеру знімав

жовтня 24 / 2020
З туманної Великобританії прийшли вельми похмурі новини. Так, 37-річного британця Рехана Бейга було ув'язнено до в'язниці за те, що він займався сексом з домашніми курчатами його сім'ї, поки його дружина знімала це на камеру. Також чоловіка засудили за зберігання зображень сексуального насильства над дітьми.
За інформацією журналістів, поліція виявила і вилучила 49 зображень дітей, 11 з яких відносяться до категорії найсерйозніших. Під час винесення вироку суддя Річард Менселл, королівський адвокат, охарактеризував злочин як "розпусний, збочений і зневажений".
Рехана Бейга було внесено до Реєстру осіб, які вчинили злочини на сексуальному грунті, і йому заборонили тримати тварин. Суду також повідомили, що всі курчата були домашніми тваринами і померли під час жорстокого поводження.
Також було знайдено зняті дружиною порновідео з Реханом і курками, одна з якої була мертвою. Ролики було збережено у файлі під назвою "сімейні відео".

В архіві було виявлено фотографії двох мертвих курей, які були домашніми вихованцями Рехана Бейга. Вони загинули в результаті контакту з зоофілом. У підсумку чоловіка засудили до трьох років тюремного ув'язнення, тоді як його дружині Халіме дали лише 6 місяців, дізнавшись, що вона сама була жертвою свого чоловіка, який встановив без її відома приховану камеру в спальню.
Суд сказав, що мама чотирьох дітей знімала злочин на мобільний телефон і Go-Pro, щоб вони могли "дивитися це в майбутньому". Жінка перебуватиме в реєстрі сексуальних злочинців сім років.
Категорія : Світ


Залишити Коментар