МЗС ЧР попереджає: в'їзд до Чехії можливий лише в разі крайньої необхідності

жовтня 24 / 2020



МЗС Чеської Респубілкі опублікував на своєму сайті наступне попередження: «У зв'язку з критичною епідеміологічною ситуацією в Чеській Республіці з 22 жовтня діють вимушені заходи, що забороняють вільне пересування людей на всій території країни. У Чехії зараз можливо в'їхати тільки в украй необхідних випадках.

Неможливий в'їзд з метою туризму або відвідин друзів. Це стосується, головним чином, осіб, які до сьогоднішнього дня могли без обмежень в'їжджати з країн т.зв. «Зеленої зони». Ситуація змінилася, і тепер в'їзд з будь-якої країни можливий лише в украй необхідних випадках. Обмеження включають в себе, наприклад, закриття готелів та інших місць проживання (з туристичною метою), а також перебування в громадських місцях тільки в кількості двох осіб.

Ці заходи жодним чином не обмежують поїздки людей, що живуть на кордоні ЧР і працюють в сусідніх країнах, і навпаки.

Людям, які приїжджають в ЧР у вкрай необхідних випадках, нагадуємо про необхідність чітко дотримуватися охоронні заходи, які полягають у заповненні онлайн бланка перед в'їздом в ЧР і проходженні тесту на COVID-19 відразу після в'їзду. Обмеження вільного пересування людей в ЧР діє до 3 листопада з можливим продовженням ».
Категорія : Світ


Залишити Коментар