Перерваний статевий акт: топ-3 правила популярного методу контрацепції під час сексу (18+)

вересня 26 / 2020
ПСА як метод контрацепції ні в якому разі не можна застосовувати з малознайомими партнерами.

Жоден фахівець в здоровому глузді не порекомендує перерваний статевий акт як метод контрацепції навіть тим парам, які давно перебувають у відносинах. Але якщо ти з чоловіком все ж наважуєшся на нього, варто враховувати кілька моментів.

Розбираємо разом 3 головних правила популярного методу контрацепції, пише Cosmo.

Погоджуйся на ПСА тільки з постійним партнером
Дуже очевидна історія, про яку часто забувають. Почнемо з того, що при перерваному статевому акті, коли сім'явиверження відбулося поза піхвою, дівчата все одно можуть завагітніти. Сперматозоїди виділяються не тільки в момент оргазму, але і потрапляють в мастило і предеякулят практично під час всього статевого акту. Звичайно, їх кількість мізерно мала, але ризик все одно залишається.

Крім того, ПСА як метод контрацепції ні в якому разі не можна застосовувати з малознайомими партнерами. Мало того, що ти не знаєш, наскільки він вміє швидко зреагувати і витягнути член, так ще й невідомо чи немає у нього ІПСШ. У таких ситуаціях краще довіряти презервативу.

Вибирай певні пози
Ні, вони не вбережуть тебе від незапланованої вагітності. Дуже довго існувала думка, що якщо партнерка зверху, то вся сперма, відповідно до закону тяжіння, витече з неї, і запліднення не відбудеться. Але, коли рідина потрапляє в жіночий організм, діє хіба біологічний закон збереження роду, при якому навіть самий щуплий і слабкий сперматозоїд докладе всіх зусиль, щоб долетіти в матку.

До речі, це один з мінусів пози "наїзниці" при ПСА — чоловік просто не встигає зсадити дівчину з члена або вчасно його висунути. Щоб процес був більш швидким в такій ситуації, займайся любов'ю в позах "Доггі-стайл», "Ложечки" лицем до лиця і зі спини, а також сидячи на столі, коли партнер стоїть навпроти.

Правильно налаштовуйся на процес
Можна не медитувати. Але намагатися розслабитися - стовідсотково. Іноді навіть гінекологи кажуть, що при ПСА вагітність не настає тільки тому, що партнери на неї не налаштовані. Хтось вважає себе безплідним, а хтось настільки при цьому переживає, що організм відторгає будь-яке чужорідне тіло.

"Так це ж добре!" - заперечиш ти. З одного боку, так. З іншого, в напруженому стані ти не отримуєш задоволення від процесу, а в деяких випадках навіть не можеш досягти оргазму. Що робити? Розслабитися і отримувати задоволення.


Категорія : Світ


Залишити Коментар