Що таке жіночий презерватив і як його надягати (фото 18+)

вересня 25 / 2020
Що таке жіночий презерватив і як його надягати (фото 18+)
Методів контрацепції на ринку стає дедалі більше. Останнім часом набуває популярності новий вид презервативів — жіночий.
Жіночі презервативи — це один з альтернативних методів контрацепції. Їх ще називають внутрішніми презервативами, фемідомами (за аналогією з кондомами) або за назвою популярного бренду — FC2. Замість того, щоб надягати презерватив на член, жінки вставляють його всередину, пояснює Cosmo.ru.

Що таке жіночий презерватив

Отже, жіночий презерватив - прозора еластична трубка з двома кільцями на обох кінцях. Одне кільце вводиться глибоко в піхву, а потім залишається трохи зовні. Таким чином, у піхві жінки формується тунель. Такі презервативи зазвичай виготовляються з латексу або поліуретану, вони завдовжки близько 8 см. Вони покривають собою стінки піхви й не допускають контакту сперми та піхви, захищаючи таким чином і від венеричних захворювань та небажаної вагітності.

Жіночі презервативи не винахід останніх років, вперше вони були випущені в 1993 році в США, але популярності не завоювали. Введення фемідома нагадує введення тампона, робити це потрібно не перед самим проникненням, а за деякий час до сексу — за твердженнями виробників, презерватив всередині майже не відчувається.


Щоб одягнути його, жінка приймає зручне положення: сидячи з широко розведеними ногами або навпочіпки. Потім вона надриває упаковку, розправляє і вводить його всередину, проштовхнувши пальцем до кінця.

Витягти його теж досить просто (простіше, ніж встановити): жінка просто стискає вільний кінець фемідома, закрутивши зовнішнє кільце, як надуту кульку, й витягує.

Плюси та мінуси жіночого презерватива

Напевно, переваги фемідома очевидні: жінка сама обирає вид контрацепції, їй не потрібно переконуватися, одягнув її партнер презерватив чи ні, її захист тільки у неї в руках. Одним з плюсів також є те, що коханцям не потрібно переривати ласки, щоб одягти презерватив — жінка може вставити його заздалегідь.

Мінусів, на жаль, чимало. По‑перше, деякі жінки зізнаються, що їм доводиться вставляти цей презерватив досить довго і робити це не дуже зручно. По‑друге, у деяких жіночих презервативів специфічний запах. По-третє, на жаль, з ними не можна використовувати додаткову змазку, тому що в цьому випадку є ризик того, що презерватив просто вислизне з піхви. По-четверте, ці презервативи коштують дорожче від звичайних і вони є далеко не в кожній аптеці.


Категорія : Світ


Залишити Коментар