Угорщина і Словаччина потрапили до «зеленої» зони оновленого списку МОЗ, Румунія — в «червоній»

серпня 11 / 2020
Угорщина і Словаччина потрапили до «зеленої» зони оновленого списку МОЗ, Румунія — в «червоній»

Міністерство охорони здоров’я на своєму офіційному сайті оприлюднило актуальний перелік країн » зеленої» та » червоної» зон.

У відомстві зазначають, що в Україні за останні два тижні щоденно коронавірусом хворіли в середньому понад 38 людей на 100 тисяч населення.

До «зелених» країн увійшли як Швеція, Португалія, Хорватія, Білорусь, Велика Британія, Італія, Словенія, Єгипет, Угорщина, Словаччина та інші.

Люди, які приїздять із країни «зеленої зони», без самоізоляції та без проведення тестів проходять на територію України



«Червоні» країни очолили Панама, Бразилія, Бахрейн, Мальдіви, Ізраїль та США.

Усі прибулі до України з «червоної зони» зобов’язані або піти на 14 днів на ізоляцію, або впродовж доби здати ПЛР-тест, або приїхати на територію України вже з готовими результатами тестування, зробленого не пізніше як за 48 годин до моменту перетину кордону.

Як повідомлялося раніше, з 1 серпня в Україні почала діяти нова класифікація країн «зеленоі?» та «червоноі?» зон, що визначає необхідність самоізоляції чи здачі тесту після повернення з-за кордону, також набули чинності нові правила повернення.

До «червоного списку» Україна включає держави, де кількість нових випадків на 100 тисяч населення за останні 14 днів перевищує аналогічнии? показник в Украі?ні. Або ж якщо приріст числа інфікованих у них за останні 14 днів перевищує аналогічнии? за минулі 14 днів на 30%.
Категорія : Світ


Залишити Коментар