У Китаї можна орендувати хлопця для побачення

червня 01 / 2020
У Китаї можна орендувати хлопця для побачення

Ви ніколи не думали про побачення з орендованим хлопцем? У Китаї існує сайт, де можна це зробити. Варто звичайнісінька послуга близько 265 доларів.

Блогер Мелані Лі поділилася з виданням Yourtango цікавими деталями щодо орендованих хлопців з функції Rent-A-Boyfriend на китайському сайті Taobao.

Так, за її словами, більшість претендентів - середньостатистичні чоловіки. Коли Мелані познайомилася зі своїм хлопцем для побачення (це було ще в 2016 році), вона описала його як 30-річного середньостатистичного чоловіка.

"Мені він виглядав так, що він може бути найкрасивішим хлопцем в світі або самим смішним серійним вбивцею", - пожартувала девушка.Ето коштує досить дорого. За словами Мелані Лі, близько 265 доларів за станом на 2016 рік. Багато жінок в Китаї користуються цією послугою, щоб знайти чоловіка, який би супроводжував її, коли вона відвідує свою сім'ю. А все для того, щоб заспокоїти батьків і родичів на свята.

Так, за 265 доларів (1 500 юанів) найманий хлопець приділяв Мелані увагу весь день. Однак, поцілунки, тримання за руки і інші фізичні контакти в цю суму не входять. Під час денного побачення "пара" відвідала місто Ханчжоу. Вони здійснили екскурсію на човні, поїли і відвідали буддійський храм.

Дівчина описала свого орендованого хлопця - не романтично, як вона того очікувала. "Це звичайна людина", - додала Мелані. За її словами, зазвичай таких хлопців наймають самотні жінки, щоб показати родині.

На побаченні хлопець розповів свою історію знайомств і навіть зазначив тиск, з яким він стикається в Китаї, щоб знайти любов. Адже в країні очікується, що чоловіки заробляють багато грошей, перш ніж починають пошук дружини.

"Якщо ви схожі на мене, вам майже 30 років і ви маєте трохи грошей, то ваші шанси одружитися найближчим часом низькі", - сказав він. Орендований хлопець також додав, що не сподівається знайти любов на цій роботі, тому що ніхто не сприймає його всерйоз, однак це дозволяє йому оплачувати рахунки і подорожувати.

24tv.ua
Категорія : Світ


Залишити Коментар