Новини Закарпаття

Готуємося до холодів: у SM-HEAT розповіли чому ламаються котли та як це виправити


Перші морози зазвичай наступають раніше опалювального сезону, і на цей період обігрів приміщення може забезпечити газовий котел. Щоб поломка не застала зненацька, заздалегідь варто провести діагностику пристрою або замінити застарілі деталі. 


 


Фахівці інтернет-магазину запчастин для опалювальної та водонагрівальної техніки SM-HEAT розповіли про основні компоненти котлів, які найчастіше виходять з ладу, про способи ремонту та пошуку надійних запчастин.


Поширені проблеми та способи їх вирішення



 


Також згодом деякі деталі котла можуть зношуватися та виходити з ладу. Наприклад, через постійний контакт з вогнем електрод іонізації може окислюватися або забруднюватися, що призводить до збоїв у роботі котла.


 


Спроби самостійного ремонту котла можуть призвести до серйозних наслідків, особливо якщо не мати достатніх знань. Однак, є дрібні несправності, які можна усунути самостійно, такі як заміна чи чищення електрода іонізації чи фільтрів системи. Для цього необхідно використовувати лише якісні запчастини, які відповідають моделям котла. 


Як підібрати запчастини для казана


При виборі запчастин для котла важливо враховувати два фактори:


 



 


В асортименті магазину запчастини для опалення та котлів від таких виробників, як Baxi, Viessmann, Beretta, Ferolli, Kospel, Romstol та інших перевірених брендів. 






Перейти на сайт