РФ атакувала енергетичні об’єкти у шести областях: чи будуть відключення світла

вересня 08 / 2024
РФ атакувала енергетичні об’єкти у шести областях: чи будуть відключення світла

Протягом минулої доби ворог завдав ударів по енергетичних об’єктах у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Одеській, Сумській та Харківській областях.

Про це повідомило Міністерство енергетики України.

Атаки зазнали енергетичні об’єкти в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Одеській, Сумській та Харківській областях.

У Харківській та Сумській областях через бойові дії відбулося знеструмлення підстанцій і побутових споживачів, але живлення було відновлено за резервною схемою.

У Донецькій області внаслідок артобстрілу постраждала будівля енергетичного об’єкта, однак постраждалих немає. У Дніпропетровській області атака дрона на підстанцію призвела до вимикання обладнання та знеструмлення побутових і промислових споживачів, частково живлення вже відновлено.

Крім того, у Київській області під час робіт на енергетичному об’єкті виявили небезпечний предмет, який був знешкоджено.


У Міненерго повідомили, сьогодні обмежень електроенергії для споживачів не передбачено. Всі зміни в енергопостачанні можна буде дізнатися на офіційних ресурсах місцевих обленерго.
Категорія : Україна


Залишити Коментар