Нетверезий водій скоїв автопригоду та чинив опір патрульним

березня 09 / 2024


Нетверезий водій скоїв автопригоду та чинив опір патрульним + статистика ДТП за участю керманичів напідпитку за два місяці 2024 року

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП між автомобілем KIA та Honda у населеному пункті П‘ятничани. Винуватець з'їхав у кювет.

На місці події у 31-річного керманича автомобіля КІА патрульні виявили ознаки алкосп‘яніння. Під час складання адмінматеріалів чоловік не реагував на зауваження та поводився агресивно, після чого наніс тілесні ушкодження поліцейському.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Його затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Це вже не перша їзда на підпитку цього водія. На керманича склали два протоколи: за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом будучи позбавленим прав) КУпАП.

📈За січень — лютий 2024 року на Львівщині трапилася 21 ДТП за участю нетверезих керманичів. У них травмувалося 38 осіб та 1 людина загинула.

Вкотре наголошуємо, що нетверезий водій потенційний вбивця. Будьмо свідомими!
Категорія : Україна


Залишити Коментар