У всіх областях України: для українців стала доступна ще одна допомога

травня 08 / 2023
Для українців доступна ще одна допомога. Мова про продуктові набори, які можуть отримати жителі у всіх областях України.

Благодійний фонд "Товариство – Разом за життя" розповів, для кого передбачена допомога та як її отримати.

Отож, продуктові набори передбачені для внутрішньо переміщених осіб, для багатодітних сімей, для літніх людей, для осіб з інвалідністю, а також для сімей військовослужбовців.



Аби отримати допомогу (її, до речі, розсилають по всій Україні), потрібно найперше заповнити заяву. У ній необхідно вказати свої дані, як от область проживання, населений пункт, прізвище, ім’я та по батькові, вказати місце роботи, охарактеризувати фінансовий стан родини (зазначити суму, яку отримуєте на місяць). Це не весь перелік інформації, яку потрібно надати. Ознайомитись з повним списком можна на офіційному сайті zayava.info

Благодійна організація підкреслює, що заявки розглядаються щодня, а велику увагу звертають на опис життєвих обставин, в яких опинилась людина сьогодні.

Тим, кому допомогу буде погоджено, надішлють продуктовий набір на вказану адресу. Але важливий момент – за доставку платить заявник.
Категорія : Україна


Залишити Коментар