"Звертаємо вашу увагу": популярна мережа АЗС звернулась до водіїв

травня 23 / 2022

Мережа АЗК "KLO" звернулась до українців із застереженням перепродажу талонів на пальне. У поширеній пресслужбою компанії заяві зазначається, що останнім часом все частіше вони стикаються з підозрою перепродажу талонів на пальне, шляхом розміщення певними громадянами оголошень на українських маркетплейсах.

"Звертаємо вашу увагу на те, що подібні дії мають ознаки незаконної господарської діяльності та шахрайства", – попереджає пресслужба "KLO".



В оприлюдненій заяві зазначається, що на даний час реалізація талонів на пальне здійснюється на підставі укладених відповідних угод щодо придбання пального з підприємствами, установами та організаціями.

"Отримати пальне на АЗК можливо тільки за талонами в паперовому вигляді з водяними знаками, штрихкодуванням, кольоровими волокнами та захисною фольгованою смужкою. Продаж талонів в електронному вигляді не здійснюється", – йдеться в заяві популярної мережі АЗС.

"Закликаємо наших клієнтів бути обачними у виборі джерел придбання пального та використовувати лише офіційні можливості підприємств, які здійснюють діяльність під брендом "KLO". Інформуємо, що компанія KLO не несе відповідальності за відсутність можливості отримання пального по талонам, отриманих не офіційно", – додають у компанії.
Категорія : Україна


Залишити Коментар