Мережі АЗС ОККО та БРСМ-Нафта оприлюднили важливе попередження

травня 02 / 2022

Де можна заправити автомобіль або скільки літрів бензину можна зараз купити на АЗС – два дуже часті питання сьогодення. В останні кілька днів на автозаправках можна побачити порожні стели (або ж нулі на них), що показують на відсутність пального.

І український уряд, і самі АЗС кажуть, що вже працюють над тим, щоб не було дефіциту пального.

Та все ж, до стабілізації ситуації, компанії почали вводити обмеження на продаж в "одні руки".


Національна мережа автозаправних комплексів ОККО на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук 1 травня сповістила про оновлення правил відпуску пального на АЗС.

Отже, тепер:

відвідувачі АЗС ОККО, які мають картку Fishka, можуть заправлятися пальним PULLS 95 та PULLS Diesel – від 10 л в одне авто. У додатку кожен зможе ознайомитись з більш детальною інформацією щодо літражу;
відвідувачі АЗС ОККО, які не мають картки Fishka, можуть заправити своє авто пальним PULLS 95 та PULLS Diesel – 5 л в одне авто.
Зазначається, що ліміт встановлюється на одну заправку.

"Наступну заправку можна провести протягом доби, але не раніше ніж через 2 години", – пояснюють в ОККО.

Національна мережа автозаправних комплексів БРСМ-Нафта також сповістила про встановлення лімітів на заправку приватних авто. Але додають, що вже налагоджують постачання пального.

"Увесь час ми працювали у посиленому режимі та домовилися про доставку пального з країн Європи на наші АЗК. Найближчим часом якісне пальне буде доступне кожному", – йдеться у повідомленні БРСМ-Нафти.
Категорія : Україна


Залишити Коментар