До кінця листопада Україну накриють дві потужні магнітні бурі

листопада 26 / 2021

Сонячна активність буде дуже бурхливою і її відчують не тільки люди, які мають проблеми зі здоров'ям, а й молоді та здорові.
Дві потужні магнітні бурі обрушаться на Землю одна за одною в останні дні листопада 2021 року. Підвищена сонячна активність буде такої сили, що її відчують навіть молоді та здорові люди, пише Today.ua.

Магнітна буря середньої інтенсивності очікується у суботу, 27 листопада. Цього дня в небезпеці виявиться самопочуття та здоров'я метеозалежних та літніх людей. Погіршення можуть відчути такті українці, які мають хронічні захворювання.

У неділю, 28 листопада, атмосфери Землі досягне чергового потоку сонячного вітру, який викличе потужні геомагнітні коливання. Обурення в магнітному полі нашої планети будуть такої сили, що люди відчують занепад сил, безсоння. У цей день можливі головні болі, нудота, запаморочення, перепади артеріального тиску.

Медики рекомендують українцям, які погано переносять періоди магнітних бур, звернутися до лікаря та пройти повне медичне обстеження. Різні коливання в магнітному полі Землі відчувають особи, які мають хронічні патології в організмі. Дуже важливо виявити їх та вчасно розпочати лікування.
Категорія : Україна


Залишити Коментар