Суддя побила сімейну лікарку (ФОТО)

березня 10 / 2021
Суддя побила сімейну лікарку (ФОТО)
В амбулаторії Бердичева на Житомирщині сталася бійка. Пацієнтка, у якої урвався терпець через довге очікування, зчинила скандал.

Сімейна лікарка 45-річна Наталія Маслій намагалася заспокоїти жінку, але натомість отримала удар кулаком по голові.

Згодом з’ясувалося, що 62-річна кривдниця медика — суддя апеляційного суду.

Лікарка зі струсом мозку потрапила під крапельниці. Пояснює, того дня у неї було 52 пацієнти. У зв’язку з епідситуацією, хворі з підозрою на коронавірус і пацієнти з іншими скаргами приймаються окремими чергами. Знервована пацієнтка була якраз із симптомами коронавірусу і прийшла до пацієнтів з іншої зони зі скандалом. Тож, розповідає медик, вона вийшла заспокоїти подружжя, але ті увімкнули запис на телефоні і побили жінку, повідомляє ТСН.

Медики викликали поліцію. Бо пацієнтку впізнали, вона живе недалеко і давно обслуговується в амбулаторії. Правоохоронці відкрили провадження за статтею «хуліганство». Але справу передали до ДБР, оскільки кривдниця – суддя. На роботі її нема. Вона з 5 березня перебуває на лікарняному.

Слідчі ДБР справу не коментують, але вже відомо, що перевірятимуть не лише суддю, а й те, чи не зволікали медики з допомогою. Пацієнти амбулаторії кажуть, чекати на прийом дійсно доводиться довго.

Узяти інших фахівців не можуть, бо немає ставок, пояснюють чиновники. Двоє лікарів із коронавірусом, ще одна злягла після побиття. В амбулаторії залишився 1 медик, довелося взяти інтерна. Потерпіла каже, що ніхто з подружжя навіть не вибачився за те, що сталося. Тому лікарка хоче довести справу до суду.
Категорія : Україна


Залишити Коментар