«Укрзалізниця» зупинить продаж квитків у ще двох «червоних» областях

березня 03 / 2021
«Укрзалізниця» зупинить продаж квитків у ще двох «червоних» областях


«Укрзалізниця» вирішила призупинити продаж квитків на потяги у Чернівецькій і Житомирській областях із 7 до 12 березня (з можливістю продовження до кінця дії посиленого карантину).

Крім того, з 7 березня включно будуть обмежені висадка та посадка в цих областях пасажирів з уже придбаними квитками.

Про це передає «Інтерфакс-Україна«, посилаючись на коментар представників УЗ.

Відповідні заходи ухвалені відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Обмеження пов’язані зі спалахом коронавірусу в регіонах, які потрапили в «червону» зону.

Водночас пасажирам із квитками до Чернівців, Житомира, інші н.п. цих областей доступні для висадки та посадки інші станції за маршрутом прямування потяга, якщо ці станції розташовані за межами «червоної» зони.

В УЗ підкреслили, що до 6 березня включно всі пасажири з купленими квитками зможуть безперешкодно дістатися до місця призначення по залізниці. Також обмеження не стосуватимуться рейсів, які розпочнуться о 00:00 7 березня і завершаться вже під час дії обмежень.

Компанія додала, що постанова Кабінету міністрів №154 передбачає можливість призначення спеціальних рейсів для доставки людей із зони карантину, тому УЗ проводить переговори з відповідними облдержадміністраціями на замовлення таких рейсів, про що буде повідомлено додатково.
Категорія : Україна


Залишити Коментар