Дерев’яна церква згоріла дощенту на Різдво, є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

грудня 27 / 2020
Різдвяного вечора 25 грудня дощенту згоріла стара дерев’яна церква у селі Грицеволя Радехівського району на Львівщині. Про пожежу повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області.

За даними ЗМІ, йдеться про храм Симеона Стовпника (ПЦУ), споруджений у 1948 році.

Повідомлення про пожежу в дерев’яній церкві по вулиці Шевченка, 22 в селі Грицеволя надійшло до служби порятунку «101» 25 грудня о 21:08. надійшло повідомлення про пожежу в Церква побудована з дерева, крита бляхою, мала розмір 14×10 м та висоту 15 м.

На пожежу негайно направили вогнеборців Радехівського, Буського, Бродівського, Кам’янка-Бузького районів та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів будівля храму була повністю охоплена вогнем. Надзвичайники, не гаючи часу, приступили до ліквідації займання.

Локалізувати пожежу вдалося о 22:51, про повну ліквідацію повідомили о 23:13. Вогнеборцям вдалося врятувати від знищення полум’ям дзвіницю, але церква згоріла дощенту. На ліквідації займання працювали 8 одиниці спецтехніки та 34 рятувальника.

Внаслідок пожежі постраждав 17-річний юнак — отримав опіки шиї, обличчя та верхніх кінцівок. постраждалий відмовився від госпіталізації. Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Категорія : Україна


Залишити Коментар