"ПриватБанк" опублікував важливу інформацію для своїх клієнтів

грудня 20 / 2020
FlixBus, найбільший європейський оператор автобусних перевезень, оголосив про початок співпраці з ПриватБанком. Наразі всі квитки FlixBus можна купити в мобільному додатку Privat24 і через веб-інтерфейс Приват24, а також в касах банку і через термінали самообслуговування.

«Для нас дуже важливо надати пасажирам можливість купити квиток як онлайн, так і офлайн. Тому співпраця з ПриватБанком стане ідеальним доповненням до наших існуючих каналах продажів і дозволить нам залучити нові групи користувачів, – коментує Міхал Леман, директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії. – А пасажири, які звикли купувати квитки через Privat24, отримають додаткові зручні автобусні рейси по Україні та всій Європі».

За допомогою квиткових сервісів банку можна забронювати будь-які рейси FlixBus по всьому світу (це 34 країни Європи, а також Туреччина і США). Після оплати клієнт отримує квиток на електронну пошту, також він буде доступний в додатку Privat24. Куплений таким чином квиток можна відразу використовувати для посадки в автобус, його не обов’язково роздруковувати і не потрібно обмінювати в касі.



Через ПриватБанк можна також придбати квитки на рейси FlixBus з пересадками (хоча такі квитки поки що недоступні в мобільній версії Privat24). Це дає пасажиру можливість доїхати до міст, які не мають рейсів з прямим сполученням. На практиці це означає, що українські пасажири зможуть доїхати в комфортному автобусі в більшість країн Європи через великі транспортні хаби FlixBus в Польщі (Варшава, Краків), Чехії (Прага) і Німеччини (Берлін).

«Завдяки співпраці з FlixBus, ПриватБанк розширює свій сервіс з продажу квитків найбільшою мережею міжміських автобусних повідомлень в Європі і підключає нові країни і міста. В першу чергу, це відповідь на очікування наших клієнтів – ПриватБанк надає українцям найширший вибір залізничних та автобусних квитків в Україні, – прокоментував Дмитро Мусієнко, керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку.

Сервіс з продажу автобусних квитків ПриватБанку був запущений в 2010 році, і сьогодні їм щодня користуються тисячі клієнтів. Квитки можна купити через 13.000 терміналів або в одному з 2.500 відділень банку по всій Україні. Всього з квітня 2017 року, коли банк перезапустив продаж автобусних квитків, послугою скористалися вже понад 460 000 людей. FlixBus вийшов на український ринок в червня 2019 року.
Категорія : Україна


Залишити Коментар