Мирослава Ливч: Разом ми дамо не лише надію на зміни, а й зробимо життя людей кращим!

вересня 20 / 2020

Взяла участь у конференції Закарпатської обласної організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з висування кандидатів у депутати місцевих рад усіх рівнів, а також кандидатів на посади сільських, селищних, міських голів на місцевих виборах, призначених на 25 жовтня 2020 року. Захід вібувся цієї суботи в Ужгороді на території готелю Унгварський.
Серед запрошених поважних осіб – народний депутат Верховної Ради України Іван Крулько, обласні депутати Закарпатської облради VII скликання Олександр Кеменяш (голова обласної партії), Іван Курах, Андрій Шекета, Антон Ліврінц, Петро Голубка, Петро Грицик, екс-перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран, представники бізнесових кіл, громадськість краю та ЗМІ.
Як делегований кандидат від облпарторганізації «Батьківщина» в обласну раду VIII скликання, мала нагоду для вітального слова. Відтак, у своєму виступі акцентувала увагу присутніх на основних демократичних принципах діяльності нашої партії та своє бачення розвитку краю.
Шановні присутні!
5 вересня офіційно стартував виборчий процес в Україні. В моєму рідному Закарпатті вже активно йде підготовка до перегонів з масою яскравих білбортів з різними кандидатами у депутати ОТГ, районів та облради.
Я також для себе чітко визначилася і балотуватимусь до обласного парламенту від партії «Батьківщина». Жодних пустих обіцянок та загальних декларацій під час виборчої кампанії, як-от: зупинити спад в економіці, дати бій корупції, очистити владу, забезпечити пільги та дотації і т.п. - від мене не буде.
Натомість – конкретні справи, зроблені мною на посадах - голови Свалявської райради, заступника правління Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» та члена робочої групи Асоціацій районних та обласних рад. Ці напрацювання не втратили довіру людей, навпаки – додали авторитету та примножили мій досвід ефективно втілювати сміливі плани та задуми, а найголовніше – вчасно зважати на потреби людей.
Тож, моя позиція як кандидата: досить розмов – більше конкретних дій для розвитку громад. Закарпатці – мудрі люди і вирішуватимуть долю кожного кандидата не за їхніми пропагандистськими гаслами, а які кроки йдуть за ними. Розпочнімо із себе. Відкиньмо популізм, оперуймо фактами, не зважаймо на чужі судження, щоб не обрати кота у мішку!
Чому «Батьківщина»? За період 5-ти річного керівництва в органі місцевого самоврядування – Свалявській районній раді, разом з вами була свідком досить низької якості управління виконавчої гілки влади різних партій, які були і є зараз при владі. І не лише на Свалявщині, а й в області та країні загалом. Адже зрозуміло, що від дій влади залежить якість щоденного життя кожного громадянина.
Тож, настав час кардинально виправити ситуацію. Саме команда партії «Батьківщина» на чолі з її незмінною лідеркою Юлею Тимошенко завершить період невігластва, дилетантства, некомпетентності в Україні. Для цього необхідне всеосяжне перезавантаження некомпетентної влади та припинення експериментів над країною!
Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» має найбільшу тривалу історію своєї діяльності в Україні з розгалуженою мережею місцевих осередків та постійною присутністю в усіх скликаннях як Верховної Ради України, так і обласних та районних рад. Це - єдина надійна команда за рівнем народної підтримки, яка працювала, працює і надалі готова працювати заради добробуту людей. Бо це команда досвідчених та фахових управлінців, принципових та патріотично налаштованих українців, які зможуть завершити «етап приколів і відосиків».
Сьогоднішня сформована команда «Батьківщини» на Закарпатті не збирається поступатися сильними позиціями та впливовістю на місцях. Ми йдемо на вибори, які відбудуться 25 жовтня, з гаслом «Єдина надійна команда». Разом ми дамо не лише надію на зміни, а й зробимо життя людей кращим!
Погоджуюся з деякими впливовими опонентами, що у владі Закарпаття мають бути не «заробітчани», а достойні жителі нашого краю, патріоти, професіонали та порядні люди.
Кому як не нам самим краще знати нашу багату історію, духовні цінності, традиції та співіснування понад 100 національностей, які століттями живуть у мирі та злагоді. Ми самі повинні зберегти нашу культуру, примножувати її надбання, а надто - закарпатську ідентичність та ментальність. Для цього потрібно добре знати, чим живуть пересічні люди, що потребують їхні громади, які проблеми досі ніяк не вирішуються…
Почнімо з проблеми розвитку гірських територій, особливо в рамках децентралізації, коли відсутня інфраструктура, слабке фінансування медицини, освіти й культури.
Зрозуміло, що пріоритети розвитку гірських територій - у довгостроковій перспективі і повинні бути визначені в регіональних стратегіях розвитку. Тому моя принципова позиція – продовжувати почате в обласній раді.
Дякую за увагу!

Повідомила на своїй сторінці у Facebook Мирослава Ливч.
Категорія : Україна


Залишити Коментар