Чому «Батьківщина»?

вересня 15 / 2020
Чому «Батьківщина»?

Нещодавно я оголосила, що балотуватимусь у Закарпатську обласну раду від партії «Батьківщина». Чому?, спитаєте мене…
За період 5-ти річного керівництва в органі місцевого самоврядування – Свалявській районній раді, разом з вами була свідком досить низької якості управління виконавчої гілки влади різних партій, які були і є зараз при владі. І не лише на Свалявщині, а й в області та країні загалом. Адже зрозуміло, що від дій влади залежить якість щоденного життя кожного громадянина.
Тож, настав час кардинально виправити ситуацію. Саме команда партії «Батьківщина» на чолі з її незмінною лідеркою Юлею Тимошенко завершить період невігластва, дилетантства, некомпетентності в Україні. Для цього необхідне всеосяжне перезавантаження некомпетентної влади та припинення експериментів над країною!
Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» має найбільшу тривалу історію своєї діяльності в Україні з розгалуженою мережею місцевих осередків та постійною присутністю в усіх скликаннях як Верховної Ради України, так і обласних та районних рад.
Це - єдина надійна команда за рівнем народної підтримки, яка працювала, працює і надалі готова працювати заради добробуту людей. Бо це команда досвідчених та фахових управлінців, принципових та патріотично налаштованих українців, які зможуть завершити «етап приколів і відосиків».
Сьогоднішня сформована команда «Батьківщини» на Закарпатті не збирається поступатися сильними позиціями та впливовістю на місцях. Ми йдемо на вибори, які відбудуться 25 жовтня, з гаслом «Єдина надійна команда». Разом ми дамо не лише надію на зміни, а й зробимо життя людей кращим!
Категорія : Україна


Залишити Коментар