Мирослава Ливч: Закарпатці – мудрі люди і вирішуватимуть долю кожного кандидата не за їхніми пропагандистськими гаслами, а які кроки йдуть за ними

вересня 16 / 2020
Мирослава Ливч: Закарпатці – мудрі люди і вирішуватимуть долю кожного кандидата не за їхніми пропагандистськими гаслами, а які кроки йдуть за ними

5 вересня офіційно стартував виборчий процес в Україні. В моєму рідному Закарпатті вже активно йде підготовка до перегонів з масою яскравих білбортів з різними кандидатами у депутати ОТГ, районів та облради.
Я також для себе чітко визначилася і балотуватимусь до обласного парламенту від партії «Батьківщина».
Жодних пустих обіцянок та загальних декларацій під час виборчої кампанії, як-от: зупинити спад в економіці, дати бій корупції, очистити владу, забезпечити пільги та дотації і т.п. - від мене не буде.
Натомість – конкретні справи, зроблені мною на посадах - голови Свалявської райради, заступника правління Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» та члена робочої групи Асоціацій районних та обласних рад. Ці напрацювання не втратили довіру людей, навпаки – додали авторитету та примножили мій досвід ефективно втілювати сміливі плани та задуми, а найголовніше – вчасно зважати на потреби людей.
Тож, моя позиція як кандидата: досить розмов – більше конкретних дій для розвитку громад. Закарпатці – мудрі люди і вирішуватимуть долю кожного кандидата не за їхніми пропагандистськими гаслами, а які кроки йдуть за ними.
Розпочнімо із себе. Відкиньмо популізм, оперуймо фактами, не зважаймо на чужі судження, щоб не обрати кота у мішку!
До зустрічі! - написала на своїй сторінці у Фейсбук Мирослава Ливч.
Категорія : Україна


Залишити Коментар