Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна» підтримала ініціативу Михайла Рівіса

травня 18 / 2020
 Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна» підтримала ініціативу Михайла Рівіса

Як відомо, мета Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» – діяти ефективно та спільно для розвитку Карпат.

«Радіємо, що члени Асоціації активні та реагують на виклики для розбудови Карпатського регіону, тож ми завжди підтримуємо конструктивні пропозиції», – зазначає Галина Литвин, виконавча директорка Асоціації “Єврорегіон Карпати – Україна”.
Зокрема, на цьогорічних травневих Загальних зборах Асоціації голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс та голова Свалявської районної ради Мирослава Ливч запропонували доповнити пріоритети Конкурсу підтримки ініціатив місцевих громад 2020 року двома новими пунктами: відповідно – безпека в Карпатському регіоні та охорона здоров’я. Тож тепер – п’ять напрямків і ще більше простору для ідей.

Також була підтримана ініціатива голови Рахівської районної ради Василя Дана щодо звернення до Кабінету Міністрів України з питання необхідності державної підтримки розвитку вівчарства.

Голова Старосамбірської районної ради Тетяна Терлецька запропонувала скерувати звернення до Кабінету Міністрів України щодо врахування доплати за роботу працівникам медичних закладів у гірських населених пунктах, а голова Миколаївської районної ради Львівської області Тарас Зубрицький – стосовно забезпечення виплати заробітної плати працівникам районних адміністрацій.
Ці ініціативи теж отримали підтримку учасників Загальних зборів.

Світлини від Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна»
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар