Яким жінкам найчастіше зраджують чоловіки

серпня 23 / 2020
Яким жінкам найчастіше зраджують чоловіки

Жіноча особливість, яка гарантує зраду чоловіка

Є вульгарний, але правдивий анекдот про сімейне життя:

Дві повні жінки розмовляють в спортзалі: – Мій чоловік наполягає, щоб я ходила сюди, тому що йому подобається спати з жінками зі стрункою фігурою. – Так у чому ж проблема? Це ж чудово! – Справа в тому, що він саме це й робить, поки я стовбичу в цьому ідіотському спортзалі!



У кожному жарті є частка жарту, але що якщо спробувати розібратися, яким жінкам ніколи не зраджують, яким час від часу, а яким абсолютно точно навіть до ворожки не ходи? На цей рахунок є декілька хибних думок.

Багато вважають, наприклад, що не зраджують красивим і струнким. Дійсно, навіщо шукати щось інше, якщо у тебе запаморочливо струнка і сексуальна жінка. Деякі думають навіть, що дієта і блискучий зовнішній вигляд – це просто гарантія від зрад, а ось набрати три кілограми – прямий шлях до набуття рогів.

Однак це зовсім не так. Єва Лонгорія, Шеріл Кроу, Сієна Міллер та інші зірки сміються вам в обличчя! Незважаючи на запаморочливу зовнішність, вони несподівано зіткнулися зі зрадами своїх чоловіків. А мені здається, тут все логічно. Якщо чоловік вибирав тебе по зовнішності і ласий на доглянутих жінок – то він знову і знову буде капітулювати перед їх красою. Причому з часом, як не борися з природою, кількість оточуючих його красунь все більшає і більшає. Виходить, чим більше підкорювали чоловіка своєю зовнішністю, тим більше будете страждати через це.



Інші стверджують, що чоловік не ризикне зраджувати дружині, яка з трудом дісталася йому. Ту, яку він, можна сказати, взяв облогою. Домагався багато років, або жбурнув під ноги мільйон червоних троянд на знак своєї прихильності. Тій, яка береже дівочу честь як сторожову вежа. Такий підхід як би говорить нам: якщо ти жінка-сторожова вежа, яка вміє як слід розпалити чоловіка перед капітуляцією, то тепер він твій. Але і ця стратегія приречена…

Уявіть собі чоловіка, який згоден на такі тривалі залицяння. Що ви можете сказати про нього? Тільки те, що він завойовник, якого розпалює заборона. Природно, що завоювавши одну фортецю, він тут же почне оглядатися в пошуках нової – така його природа. Йому абсолютно не цікаво залишатися у завойованій вежі – я б сказала, він хоче будь-яку іншу! Можна гіршу, старшу, ширшу! Просто – іншу!

Найстрашніша варіація байки про чоловіків, які не зраджують така: якщо будинок чистий, чоловік обстіраний, нагодований і всіляко обхожений, він не зрадить ніколи. Це, мабуть, найвірніший шлях у пекло.

Як тільки жінка забуває про свої інтереси і повністю перетворюється в курку-квочку, зайняту тільки чоловіком, температурою його супу і чистотою його шкарпеток, тоді вона точно стає абсолютно асексуальною. Тому, що так, як описано, повинна вести себе матуся, а мама – не той об’єкт, з яким хочеться займатися сексом.

Виходить, що намагаючись бути занадто гарними і стрункими, занадто важкодоступними і строгими або занадто хорошими, жінки самі риють собі яму, вибираючи мужика, який зрадить їм з ймовірністю сто відсотків! Без варіантів!

Це, звичайно, не означає, що не зраджують іншим жінкам. Виходячи з того, що я реально бачу в цьому житті, рано чи пізно зраджують практично всім.

Однак у жінки, яка займається собою і не особливо париться про поведінку чоловіка, така неприємність трапляється рідко і безболісно. А ось для тієї, яка все своє життя поклала на те, щоб бути хорошою, серце може і не витримати. А воно вам треба?
Категорія : Україна


Залишити Коментар