5 речей, які чоловік хоче від жінки, але соромиться просити

липня 28 / 2020

Є певні рекомендації жінкам, якщо вони хочуть максимально прив’язати до себе чоловіка.
5 речей, які чоловік хоче від жінки, але соромиться просити









І в цьому немає нічого поганого, адже чоловікові, окрім тебе, ніхто не буде потрібен. Ось які таємні бажання чоловіка слід

1. Ініціюй інтим.

У багатьох жінок є блоки та комплекси, які заважають нормально розвиватися в стосунках. Чоловіків це більше відштовхує, ніж вади вашого тіла. Просто розслабтеся і навчіться отримувати задоволення. Про це думаєте тільки ви, хоча зосередитися слід зовсім на іншому!

Навчіться ініціювати секс, щоб ваш чоловік також відчував себе бажаним та коханим. Ніщо так не зближує партнерів, як хороший інтим.

2. Цінуй його.

Завжди потрібно говорити чоловікові, що тобі в ньому подобається. Не акцентуйте увагу на негативі, оскільки це буде лише руйнувати стосунки. Потрібно навчитися бачити хороше та намагатися не помічати дрібниці, які дратують.

Ніщо так не псує стосунки, як відчуття озлоблення один до одного. Потрібно цінувати партнера.

3. Проси, що хочеш (і приймай, що ти можеш це не отримати).

Чоловіки важко розуміють натяки, тому важливо бути прямолінійною і говорити вголос про те, що тобі потрібно. Жінка, яка просто сидить та очікує від чоловіка здійснення своїх бажань, ніколи цього не отримає. Адже чоловік навіть не задумується про те, що їй щось хочеться.

4. Дозволь йому займатися тим, що йому подобається.

В будь-яких відносинах потрібно давати особистий простір один одному. Лише це допомагає зберегти пристрасть та інтерес. Якщо він хоче зустрітися з друзями, це зовсім не означає, що ти йому набридла. У нього просто є і інші інтереси, як і у тебе повинні бути. Це дуже корисно для відносин.



5. Приймай, що він інший.

Зрозумій вашу різницю і прийми її. Ви двоє різних людей з власними бажаннями та потребами. Стосунки приречені, якщо два партнери дуже вперті. Потрібно вміти іти на компроміси. Тут не йдеться про те, що ви маєте у всьому слухатися чоловіка. Просто навчіться дослухатися до його думки.

А що ви скажете з цього приводу?
Категорія : Різне


Залишити Коментар