«Укрзалізниця» поки не буде запускати потяги з бюджетними цінами на квитки

червня 07 / 2020
«Укрзалізниця» поки не буде запускати потяги з бюджетними цінами на квитки
Чимало українців з нетерпінням очікували відновлення руху поїздів «Укрзалізниці», і ось тепер, з ослабленням карантину, частина поїздів повернулися на рейки, ось тільки дешевих квитків у продажу не виявилося.

В даний час курсують виключно поїзда Інтерсіті та Інтерсіті +, а в звичайних складах працюють тільки вагони СВ і купе. Та й місця в вагони вищезазначених поїздів також продаються не всі, вагони заповнені на 50 відсотків, пасажирів розсаджують в шаховому порядку з метою збільшити соціальну дистанцію.

Починаючи з 1 червня 2020 року, поїздка з Києва до Одеси коштуватиме від 473 до 1214 гривень. З Києва до Харкова – 1241 гривні. З Києва до Маріуполя вартість квитків стартує від 2369 гривень. Також з Києва до Івано-Франківська поїздка обійдеться в суму від 483 до 2046 гривень, дивлячись який клас вагона.

На думку експертів, в компанія просто вирішили заробити грошей на те, що після тривалого карантину українцям необхідно терміново їхати у справах, вимушено відкладених через спалах коронавируса в країні. Для того, щоб отримати якомога більший прибуток «Укрзалізниця« запустила лише найдорожчі поїзда і вагони, щоб не залишити людям вибору.
Категорія : Україна


Залишити Коментар