Кабмін оприлюднив зміни у постанові про ослаблення карантину: що тепер дозволено (ДОКУМЕНТ)

травня 16 / 2020
Кабмін оприлюднив зміни у постанові про ослаблення карантину: що тепер дозволено (ДОКУМЕНТ)
Кабінет міністрів оприлюднив зміни у постанові про ослаблення карантину в Україні від 11 березня.

Тепер в Україні можна пересуватися більш ніж по двоє осіб. Ослаблення карантину здебільшого стосується надання послуг харчування

Нововведення вже діють із 14 травня

Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на постанову №?377 від 14 травня 2020 року, опубліковане на Урядовому порталі. Тепер українцям дозволили пересуватися не більше ніж по вісім осіб, крім випадків службової необхідності.



Крім того, дозволяється:

Надання послуг громадського харчування на літніх майданчиках, під тентами і на верандах. При цьому необхідно забезпечити відстань не менш ніж 1,5 метра між місцями для сидіння. Розміщувати можна не більше чотирьох осіб за одним столом, без урахування дітей до 14 років.

Вищезазначені послуги з адресною доставкою і замовленнями на виніс дозволяється здійснювати, якщо суб’єкт господарювання є оператором ринку харчових продуктів відповідно до закону України «Про основні засади та вимоги до безпеки та якості харчових продуктів». При цьому необхідно забезпечити персонал засобами індивідуального захисту — обличчя, очей і рук, а також контролювати перебування відвідувачів у захисних масках або респіраторах, дотримуватися санітарних та протиепідемічних заходів.
Категорія : Україна


Залишити Коментар