МЗС закликає українців повернутися додому у найближчі кілька діб

березня 24 / 2020
МЗС закликає українців повернутися додому у найближчі кілька діб
У зв’язку із активним поширенням коронавірусу у світі, уряди держав встановлюють більш суворі карантинні заходи. МЗС закликає громадян повернутися в Україну до 27 березня, поки ще можливі пасажирські рейси.
На сьогодні єдиною можливістю, яка дозволяє повернутися в Україну літаком, є спеціальні рейси авіакомпаній SkyUp, МАУ, Азур ейр Україна. Якщо ви прагнете потрапити додому, важливо встигнути придбати квитки на рейси, які здійснюються з 23 по 27 березня. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці "Коронавірус у світі – оперативно від МЗС України".
У повідомленні наголошується, що все більше країн запроваджують суворі карантинні заходи, які скоро унеможливлять будь-які пасажирські рейси на невизначений термін. Наразі здійснюються спеціальні авіарейси, які погоджені з владами інших держав.
МЗС закликає скористатися можливістю та повернутися в Україну в найближчі кілька діб. Рейси будуть здійснювати авіакомпанії SkyUp та МАУ. Наявність квитків можна відслідковувати на їх сайтах, проте варто поспішити, бо квитки швидко розкуповують.
Також у повідомленні зазначено, що якщо ви плануєте їхати через країну транзитом, то він не має перевищувати 24 години. Ви повинні мати квиток в Україну до посадки на рейс до цієї країни.
За оновленням інформації слідкуйте на офіційних сторінках МЗС та Міністерства інфраструктури, авіакомпаній.
Категорія : Україна


Залишити Коментар