“Це крик душі”: закарпатка з Києва звернулася до земляків

лютого 28 / 2022

Уродженка Закарпаття Тетяна Ларіна опублікувала емоційний допис у мережі.
Жінка пише, що її чоловік військовий. За її словами, сьогодні їх житловий комплекс у Києві охороняє тероборона, в якій є чотири молоді хлопці із Закарпаття.

Тетяна звернулася до земляків не надавати прихисток чоловікам-біженцям. Її допис у соцмережі став вірусним.

Далі допис без змін:

“Звертаюсь до всіх Закарпатців! Будь-ласка, не давайте прихисток чоловікам-біженцям!!! Від всього сердця прошу! Звертаюсь до всіх батьків, матерів, жінок, сестер, братів!!! Я з Закарпаття, проживаю в Києві, і я бачу весь жах, що коїться тут. Ви надаєте притулок чоловікам-мажорам-бикам в той час, як ваші кровиночки, ваші браття і чоловіки боронять міста України. Зараз наш житловий комплекс охороняє тероборна, в якій є чотири молоді хлопці с Закарпаття! Людонькі добрі, ці хлопці не сплять вже другу добу, хліба нема ,нема де його купити, так як не в змозі його випікати в пекарнях, ваші сини і чоловіки на ногах 24/7, завжди на сторожі! Це зовсім юні хлопці! Коли є можливість, я їм щось приготую і віднесу (то каву, то млинці). Чому ваші чоловіки і діти мають жити в таких умовах, в той час, коли ці «бідненькі біженці» жирують і сплять спокійно!

P.s. Будь ласка, не видаляйте! Це крик душі, я сама мати і жінка військового! І всім закарпатцям, низький вам уклін за ваших захисників! Слава Україні! Героям Слава!”, – написала уродженка Закарпаття.
Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар