Найбільше, що турбує жителів абсолютно всієї громади – дороги (відео)

вересня 06 / 2021
Найбільше, що турбує жителів абсолютно всієї громади – дороги (відео)

Найбільше, що турбує жителів абсолютно всієї громади – дороги. Адже перше, що бачать туристи та жителі – це шлях.Голова територіальної громади пояснює, що фінансів для облаштування доріг наразі немає. Адже через дефіцит бюджету виділяти достатньо коштів не вдається.Проте деякі відрізки дороги все ж вдалося відремонтувати.Наступним обговорюваним питанням є медицина.

Деякі жителі громади задоволені послугами, інші ж навпаки розчаровані. Кажуть, обирають медичні заклади в сусідніх містах.Як повідомляє директор Іршавської лікарні, за останній час ремонтні роботи почалися. Оновлюють палати, закуповують нові меблі. Також далося придбати декілька апаратів для діагностики.Проте Іршавська лікарня до цих пір потребує апарат КТ.

Адже він просто необхідний їхній установі.Голова громади каже, що за перше півріччя на медичну станову було виділено близько 4 мільйонів гривень. Наразі з бюджету громади не можуть виділити кошти на апарат.В селі Ільниця медичну установу цьогоріч привели до ладу.

Якщо ж з медициною та дорогами в Іршавській територіальній громаді є проблеми , то з дошкільними навчальними закладами все відносно в порядку. Жителі громади задоволені.В місті Іршаві садочки повністю наповнені. Облаштоване подвір’я, зроблені косметичні ремонти в приміщеннях.

Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар