Новини Закарпаття

Тячів має сміттєзвалище, але все одно місцеві "свині" сміття везуть повз, незрозуміло чому (фото,відео)


Тячів має сміттєзвалище, але все одно місцеві "свині" сміття везуть повз, незрозуміло чому? Саме так, везуть в поле, везуть на узбіччя доріг, але не на смітник.

Тячів гарне місто, околиці якого потерпають від смітників. І повірте що влада міста в цьому не винна, адже в місті діє фірма, яка забирає сміття.

В мережі фейсбук Михаил Шелевер, обублікував фото та додав коментар про те, що творять місцеві.

Михаил Шелевер
"Пролетів рік, і всі ми згадуєм як можновладці Закарпатськоі облдержадміністрації піарились на боротьбі із забрудненням навколишнього середовища, прибиранням сміття в районах області. Я тоді зауважив, що не вони повинні прибирати сміття, а організовувати роботу тих хто цим повинен займатись. Шукати інвестиціі, інвесторів для будівництва сміттєпереробних, сортувальних заводів. Далі мали літати дрони виявляючи хто викидає сміття, палить траву, проводить незаконний забір пісчано- гравійноі суміші. Результат цієї боротьби наяву. На фото це м. Тячів на площі не більше 200 кв. м. Це капля в морі. Це наша бездіяльність і діяльність тячівськоі мразоти. Інакше цих людей назвати не можу. Це просто жах. Вивозять в основному підводами, причепами і нікому до того ніякого діла. Палять траву, кустарники де на даний час десятки фазанів. Так може забудемо за дрони а повернемось до цього природнього лиха самі."






Перейти на сайт