Тячів має сміттєзвалище, але все одно місцеві "свині" сміття везуть повз, незрозуміло чому (фото,відео)

березня 30 / 2021

Тячів має сміттєзвалище, але все одно місцеві "свині" сміття везуть повз, незрозуміло чому? Саме так, везуть в поле, везуть на узбіччя доріг, але не на смітник.

Тячів гарне місто, околиці якого потерпають від смітників. І повірте що влада міста в цьому не винна, адже в місті діє фірма, яка забирає сміття.

В мережі фейсбук Михаил Шелевер, обублікував фото та додав коментар про те, що творять місцеві.

Михаил Шелевер
"Пролетів рік, і всі ми згадуєм як можновладці Закарпатськоі облдержадміністрації піарились на боротьбі із забрудненням навколишнього середовища, прибиранням сміття в районах області. Я тоді зауважив, що не вони повинні прибирати сміття, а організовувати роботу тих хто цим повинен займатись. Шукати інвестиціі, інвесторів для будівництва сміттєпереробних, сортувальних заводів. Далі мали літати дрони виявляючи хто викидає сміття, палить траву, проводить незаконний забір пісчано- гравійноі суміші. Результат цієї боротьби наяву. На фото це м. Тячів на площі не більше 200 кв. м. Це капля в морі. Це наша бездіяльність і діяльність тячівськоі мразоти. Інакше цих людей назвати не можу. Це просто жах. Вивозять в основному підводами, причепами і нікому до того ніякого діла. Палять траву, кустарники де на даний час десятки фазанів. Так може забудемо за дрони а повернемось до цього природнього лиха самі."






Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар