В Мукачеві на сходинковій площадці у під’їзді знайшли труп чоловіка

вересня 10 / 2020
60-річного мешканця міста Мукачево без ознак життя на сходинковій площадці у під’їзді багатоквартирного будинку виявила місцева мешканка. Ознак насильницької смерті при огляді експертом не виявлено. За вказаним фактом проводиться розслідування
В Мукачеві на сходинковій площадці у під’їзді знайшли труп чоловіка

Повідомлення про виявлення чоловіка без ознак життя до поліції Мукачева надійшло вчора о 21.30 годин. Заявниця повідомила, що її сусід лежить на сходинковій площадці будинку на вулиці Млинській.

На місце події виїхав екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група Мукачівського відділу, експерти. При огляді тіла 60-річного жителя міста судово-медичним експертом ознак насильницької смерті не виявлено. Ймовірною причиною смерті стала велика втрата крові від порізу на нозі. Тіло загиблого направлено до прозектури Мукачівської центральної районної лікарні для встановлення причини смерті чоловіка.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України, йдеться про Умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок".

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар