Спортсмени Мукачівської громади посіли призові місця на Всеукраїнських змаганнях

вересня 02 / 2024
🏆Спортсмени Мукачівської громади посіли призові місця на Всеукраїнських змаганнях

З 27 по 30 серпня у місті Берегово відбулися Всеукраїнські спортивні змагання серед команд міських територіальних громад України.

У змаганнях взяли участь представники 17 територіальних громад, із загальною кількістю учасників 275, які змагалися за звання найкращої спортивної громади України. Закарпатську область на змаганнях гідно представила команда Мукачівської громади💪

Учасники змагалися з 7 видів спорту: гирьовий спорт, шахи, шашки, настільний теніс, футзал, дартс та волейбол. Команда Мукачівської громади відзначилася у кількох дисциплінах, зокрема у гирьовому спорті🏋️‍♂️, де змагався Черепаня Іван. У дартсі хороші результати показали Маргарита Мазуренко та ветеран війни Василь Чепак, 🥇який здобув перше місце.

Варто зазначити, що Василь Чепак, працівник Мукачівського драматичного театру, є ветераном війни, який отримав поранення, але продовжує активно займатися спортом. Команда з волейболу також досягла успіху, посівши 🥉 . До складу команди увійшли Денис Буханевич, Ігор Жуков, Юрій Колнишев, Микола Слепченко, Андрій Маркін, Ростислав Слободенюк, Кирил Сивулич та Мілан-Ілля Русин.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар