На Рахівщині відбувся благодійний турнір з міні-футболу серед установ Ясінянської територіальної громади

серпня 24 / 2024
22 серпня 2024 року на базі Ясінянського ЗЗСО I-III ступенів №2, відбувся благодійний турнір з міні-футболу серед установ Ясінянської територіальної громади.

Участь у турнірі взяли чотири команди Ясінянської громади : команда Ясінянської селищної ради, збірна закладів освіти громади, команда школи мистецтв, та команда спортивної школи олімпійського резерву.

Неймовірний дух змагань та прагнення до перемоги вирував на футбольному полі. Дякуємо всім командам, які взяли участь, ваша енергія і згуртованість зробили цей турнір особливим і незабутнім!
Матчі відбулись по коловій системі, де кожна з команд зіграла зі всіма учасниками турніру.

Перше місце зайняла – команда Ясінянської селищної ради, друге місце – збірна команда закладів загальної середньої освіти та третє місце - команда спортивної школи олімпійського резерву.

Нагородили переможців голова Ясінянської селищної ради Андрій Делятинчук та начальник відділу освіти Степан Штефуряк вручивши переможцям кубок, медалі та грамоти.

Також, під час турніру проводився благодійний збір коштів для підтримки ЗСУ, було зібрано 5520 грн. Щиро дякуємо всім небайдужим, що долучилися до збору.

Наближаємо перемогу разом!
Слава Україні! 💙💛
Категорія : Спорт


Залишити Коментар