В Ужгороді стартували учнівські змагання з футзалу

травня 22 / 2024
В Ужгороді стартували учнівські змагання з футзалу

🏆 В Ужгородському науковому ліцеї в рамках четвертого загальнообласного етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» стартували змагання з футзалу. За перемогу змагаються школярі з 7 команд – переможці районних змагань та команда з міста Ужгород.
☝️ Вітали учасників змагань виконувач повноваження голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета, заступник голови ОВА Олександр Пацкан та амбасадор проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Володимир Гончарук. Посадовці побажали юним спортсменам успіхів, вдалих виступів та яскравих вражень.
💙💛🤝 “Усі команди учасниці цих змагань крокують пліч-о-пліч – здолавши попередні етапи відбору, - заявив Андрій Шекета. – Радий, що є така можливість в Ужгороді проводити ці змагання. Хтось тут стане переможцем, а хтось – ні. Не треба засмучуватися - у житті так часто буває. Потрібно бути ще більш вмотивованим, працювати над собою, тренуватися і долати нові вершини. Впевнений, що вони у вас ще попереду і їх буде багато. Бажаю усім учасникам чесної та активної гри, відчути насолоду від спілкування з однолітками та отримати задоволення від гри. До перемог!»
Категорія : Спорт


Залишити Коментар