Андрій Шевченко відвідав вихованок футбольної школи «Спартак» і професійної жіночої команди «Минай» на Стадіон «Авангард»

лютого 13 / 2024
Голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита, на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук опублікував допис та фото:

«Разом з новообраним президентом Української асоціації футболу Андрієм Шевченком Andriy Shevchenko відвідали тренування вихованців і вихованок обласної футбольної школи «Спартак» і професійної жіночої команди «Минай» на Стадіон «Авангард» Ужгородської міської ради в Ужгороді.

Андрій Шевченко ознайомився з тренувальним процесом, матеріально-технічною базою стадіону, поспілкувався з тренерами та юними спортсменами. Розвиток дитячого футболу є одним із пріоритетів у роботі УАФ, тож на цьому питанні зупинилися окремо.

Готуємо спільний проєкт, який дозволить дітям з прифронтових регіонів тренуватися, відновлюватися, відпочивати та розвиватися на Закарпатті.

Також очільник Української асоціації футболу звернув увагу на юних вихованок СДЮСШОР та жіночу команду «Минай», яка вперше в історії Закарпаття бере участь у Чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги.

Жіночий футбол у Європі набув широкого розвитку. Андрій Шевченко знає про це з глибини процесу, тож зазначив, що це питання перебуває на особливому контролі.

Діти отримали унікальну можливість зробити фото з легендою українського та світового футболу й отримати автографи на згадку про зустріч з Андрієм Шевченком.

Дякуємо очільнику УАФ за візит на Закарпаття.
Рухаємося далі.

Закарпатська асоціація футболу
Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football
Жіночий футбол України УАФ \ UAF Women's football
FC Minaj» - пан Микита.






Категорія : Спорт


Залишити Коментар