У Мукачеві наш силач встановив світовий рекорд з піднімання гирі 60 кг

лютого 11 / 2024


10 лютого 2024 року в місті Мукачево зареєстрували світовий рекорд у категорії «Спорт». Про це інформує Закарпаття 24 з посиланням на інформацію в мережі.

39-річний закарпатський силач Василь Маєвський-старший підняв гирю вагою 60 кг максимальну кількість підйомів у безперервному режимі без обмеження в часі.

Відтак це унікальне спортивне досягнення Василя Маєвського-старшого було оголошене світовим рекордом.

“Для Василя Маєвського-старшого важка атлетика є стилем життя. Свою фізичну форму він підтримує, піднімаючи гирі шість днів на тиждень у своєму домашньому тренажерному залі. Там же тренує двох своїх синів – Владислава та Василя.” – розповіла керівниця Національного реєстру рекордів України.

“Я люблю кидати виклик і підштовхувати себе та інших до неймовірних досягнень. І зараз я почуваюся в бойовій формі”, – запевнив тренер двох синів.

Про успішність тренерської методики Маєвського-старшого свідчить те, що Владислав Маєвський у 15 років став призером на чемпіонаті України з армреслінгу серед юнаків у ваговій категорії до 70 кг. А 9-річний Василь Маєвський–молодший в гирьовому спорті встановив аж два рекорди – спершу національний, а згодом і світовий, піднявши за одну хвилину гирю вагою 16 кілограмів 20 разів.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар