Юна чемпіонка: Одна дівчинка серед хлопців (відео)

грудня 24 / 2023


Одна дівчинка серед хлопців. Проте тренується на рівні з ними. Анна Марія вже юна чемпіонка області та України з карате. Разом з родиною переїхала до Мукачева з Запоріжжя. До зали дівчинку привела мама. Каже, це була мрія її батька, який загинув захищаючи Україну від ворога.

Дівчинка тренується наполегливо, має силу волі та дуже відповідальна, зазначає тренер Юрій Русин. Хоча вона ще маленька, проте вміє концентруватися та вправно йти до мети. Анна – Марія розповідає, що спорт та тренування – улюблена частина її дня, тому після школи мчить до зали, одягає кімоно та розпочинає розминку.

Пані Наталя вражена, що її донечці до душі змагання та такі важкі силові навантаження. Каже, і не сподівалася, що так швидко будуть результати. Анна-Марія тренується близько року, та за такий короткий проміжок часу вже досягла гідних результатів. Окрім карате, юна чемпіонка займається танцями, грає на фортепіано та гарно вчиться. Каже, що саме такою хотів бачити її тато.

А ще Анна – Марія волонтерка, разом з мамою допомагає захисникам. Дівчинка каже, що завжди налаштована на перемогу. Перед боєм має свою, особливу, традицію. Її оберегом є шеврон батька. І всі свої перемоги присвячує йому. Тренер каже, Анна – Марія має у собі всі якості справжнього лідера. Вона старанна, наполеглива, вміє слухати та повністю віддається справі, якою займається.

Дівчинка має мрії та цілі, які прагне досягнути у спорті та впевнено крокує до них. Зараз призерка готується до нових змагань та прагне зробити все аби на її стіні вже зовсім скоро зʼявилася нова медаль. Та каже, що головне для неї не перемоги на рингу, а перемога у війні, за яку так боровся її тато.


Категорія : Спорт


Залишити Коментар