Завершився фінальний турнір 78-го Кубка Закарпаття з футболу - голова Закарпатської, ОВА Віктор Микита

серпня 27 / 2023
Завершився фінальний турнір 78-го Кубка Закарпаття з футболу.

Для нашого краю це знакова подія, яка демонструє, що попри війну ми робимо все, щоб зберегти футбол, як і інші види спорту, для розвитку дітей, котрі виховуються за прикладом старшого покоління.

З 2007 року існує традиція, де Кубок Закарпаття переможцям вручає особисто очільник краю. Тож цього разу мав за честь передати його команді ФК «Севлюш» з Виноградова.

Проводити ігри та забезпечити доступ до тренувального процесу з дотриманням вимог безпеки було принциповою позицією, яка базується на стратегічному баченні розвитку громад і територій Закарпаття. Для цього ми створили всі умови.

З перших днів повномасштабної війни наш регіон став місцем збереження спортивного потенціалу країни, зокрема й футболу. Ми створили необхідні умови та локації, де зараз перебувають юні вихованці футбольних академій, котрих евакуювали з Донецької, Харківської, Запорізької, Херсонської та інших областей.

Ми продовжуємо займатися розвитком молоді й спорту в нашому регіоні.
Щиро вітаю учасників та переможців 78-го Кубка Закарпаття з футболу.

🇺🇦 Дякуємо нашим захисникам за те, що маємо безцінну можливість займатися вихованням майбутніх поколінь у вільній країні.















Категорія : Спорт


Залишити Коментар