Ужгородки перемогли на змаганнях із пляжного волейболу

липня 26 / 2023

23 липня на піщаних волейбольних майданчиках ужгородського стадіону «Авангард» відбулася Відкрита першість міста Ужгород із пляжного волейболу серед жіночих команд.


Своє бажання позмагатися виявили гравчині з різних міст Закарпаття, Львівської області, а також із Києва і Харкова. З ранку й до вечора на двох кортах тривала цікава конкуренція за перемогу.

За більш ніж два десятки ігор визначилися півфіналісти. До когорти найсильніших зуміли пробитися Наталія Пуля/Інна Скукіс (Ужгород), Анастасія Шатан/Кіра Бутко (Ужгород/Харків), Анастасія Липська/Софія Кутія (Львів), Євгенія Щемельова/Наталія Липська (Київ/Львів).

У рамках 1/2 фіналу фаворитки змагань Наталія Пуля та Інна Скукіс зустрілися з парою Євгенія Щемельова/Наталія Липська. Київсько-львівська пара зуміла скласти серйозну конкуренцію ужгородкам, але на фінальний штурм їх не вистачило. У виснажливій боротьбі ужгородки вибороли звитягу з рахунком 2:0 (21:19, 21:18). У паралельному матчі (Анастасія Шатан/Кіра Бутко – Анастасія Липська/Софія Кутія) було не менш гаряче. Перша партія була за ужгородкою та харків’янкою (21:16), а ось у другій перемогли львів’янки (20:22). Доля переможця визначилася у третій частині гри, на яку більше сил залишилося в Анастасії Шатан та Кіри Бутко (15:12).

У протистоянні за «бронзу» Євгенія Щемельова й Наталія Липська (Київ/Львів) із рахунком 2:0 (21:16, 21:15) обіграли Анастасію Липську і Софію Кутію (Львів). А у фіналі ужгородки Наталія Пуля та Інна Скукіс здобули переконливу перемогу 2:0 (21:12, 21:15) над Анастасією Шатан та Кірою Бутко (Ужгород/Харків).

Олег МИКИТА
Категорія : Спорт


Залишити Коментар