На кортах Тячева відбувся Регіональний турнір «Відкрита юнацька першість Закарпатської області з тенісу».

травня 01 / 2023



124 - саме таку, рекордну для закарпатського тенісу за останні 25-30 років кількість учасників з Києва, Харкова, Херсона, Луцька, Тернополя, Івано-Франківська, Чернівців, Ужгорода, Коломиї, Стрия, Трускавця, Мукачева, Берегова, Хуста та Тячева, зібрав Регіональний турнір «Відкрита юнацька першість Закарпатської області з тенісу». Змагання відбулися 27-30 квітня на тенісних кортах м. Тячів.

Юні тенісисти виборювали першість у 3-х вікових підгрупах у юнаків і дівчат - до 10, 12 і 14 років.

4 ігрових дні, які тривали з 9-ї ранку до 22-ї вечора, і для яких потрібно було навіть включати освітлення, потішили тренерів, батьків, глядачів цікавими безкомпромісними поєдинками, бурхливими дитячими емоціями, хорошою технічною і фізичною підготовкою і жагою до перемоги юних спортсменів.

Чіткому проведенню змагань сприяли відмінна робота організаторів, обʼєктивна і професійна робота судді ФТУ Віталія Деяка з Хуста, чудово підготовлені тенісні корти.

Всі переможці і призери турніру нагороджені кубками, медалями та спеціально виготовленими до наших змагань дипломами приватним підприємцем В. Чонкою.

Підтримали реноме закарпатського тенісу і порадували трьома призовими місцями лише юні тячівці - Мілана Перепелиця, Марк Нечинський і Арсен Візічканич, які своєю грою довели, що їх чекає захоплююче і чудове тенісне майбутнє.

Окремо, на підставі результатів турніру, йшов підрахунок зайнятих місць закарпатськими тенісистами в залік першості області. Тож, чемпіонами Закарпаття стали: Анна-Марія Чулей, Валерія Дудла, Марк Нечинський, Мілана Перепелиця; срібними призерами:

Арсен Візічканич, Олівер Сабов, Софія Попова…

Велика подяка Тячівській міській раді, в.о. директора Тячівської ДЮСШ Г. Кельнер, без допомоги яких проведення таких складних в організаційному плані змагань на високому рівні було б неможливим.

На церемонії нагородження переможців і призерів перший заступник Тячівського міського голови В. П. Братюк подякував всім гостям за те, що в цей складний для країни час знайшли можливість взяти участь у нашому турнірі, привітав тих учасників, які своєю грою вибороли право піднятися на пʼєдестал пошани, всім іншим - міцного здоровʼя, відповідального відношення до тренувань, наполегливої праці, тільки в результаті який в спорті можна досягти успіху.

Підсумкові результати Регіонального турніру «Відкрита юнацька першість Закарпатської області з тенісу»

Дівчата до 10 років:

Губка Франческа (Львів)
Біловус Тереза (Львів)
Перепелиця Мілана (Тячів);
Юнаки до 10:

Попов Адам (Львів)
Нечинський Марк (Тячів)
Візічканич Арсен (Тячів);
Дівчата до 12:

Поздєєва Анастасія (Львів)
Клименок Віра (Львів)
Михальська Єва (Чернівці-Харків)
Юнаки до 12:

Гураль Макар (Львів)
Цимбалюк Олександр (Івано-Франківськ)
Дубленич Данило (Івано-Франківськ)
Дівчата до 14:

Якушева Аріна (Чернівці)
Карпова Ніка (Чернівці)
Довганіч Ксенія (Чернівці)
Юнаки до 14:

Мудряк Олександр (Чернівці)
Шутов Демид (Херсон)
Ополінський Віталій (Львів)
В. Павлишинець,

ст. тренер відділення тенісу

КПНЗ «ДЮСШ Тячівської міської ради»
На кортах Тячева відбувся Регіональний турнір «Відкрита юнацька першість Закарпатської області з тенісу».


Категорія : Спорт


Залишити Коментар