Чемпіонат України з бойового мистецтва «Комбат-самозахист ІСО» триває у спорткомплексі «Юність» в Ужгороді

липня 22 / 2023
🤼Чемпіонат України з бойового мистецтва «Комбат-самозахист ІСО» триває у спорткомплексі «Юність» в Ужгороді

У змаганнях беруть участь понад 2️⃣0️⃣0️⃣ спортсменів від 6 до 36 років – збірні команди Києва, а також Київської, Закарпатської, Вінницької, Львівської, Дніпропетровської областей.

Мета змагань – відбір сильніших спортсменів до складу національної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях й підбиття підсумків роботи в спортивних організаціях.

🏆Триватиме чемпіонат і завтра, 23 липня, із 8:00.

💬Міський голова Богдан Андріїв привітав учасників чемпіонату, подякував організаторам, спортсменам за видовищні поєдинки високого рівня, а Збройним Силам України за можливість проводити такі змагання, побажав усім перемоги і миру.

В офіційному відкритті взяли участь і президент Федерації Комбат самозахист ІСО України Олександр Сліпченко, депутат Ужгородської міськради, голова Асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай, керівник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін, інші поважні гості.

Після урочистостей продовжили поєдинки. Спортсмени змагаються в категоріях:
🔹«посилений контакт»;
🔹«дорослі»;
🔹«юніори»;
🔹«юнаки».

Організатори турніру – Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнська асоціація бойових мистецтв Комбат самозахист ICO, організація «Молодий патріот» (Academy of Sport Education), за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.










Категорія : Спорт


Залишити Коментар