«Минай» здобув переконливу перемогу над «Кривбасом»

липня 17 / 2023

Головна футбольна команда Закарпаття продовжує активну підготовку до старту нового сезону. 16 липня підопічні Володимира Шарана зіграли черговий спаринг. Цього разу суперником був криворізький «Кривбас», який також є учасником УПЛ.


Фото ФК «Кривбас»
Перший гольовий момент закарпатці створили на 19-й хв. і одразу ж його реалізували. Автором результативного удару став Єгор Твердохліб. На 33-й хв. Олег Вишневський міг подвоїти перевагу своєї команди, та нападнику забракло точності під час удару з гострого кута.

А ось у другому таймі реалізація у підопічних Володимира Шарана покращилася. На 47-й хв. за «Минай» відзначився Володимир Одарюк. Через три хвилини криворіжці зусиллями Назара Приходька один м’яч відквитали (зробити це гравцю «Кривбаса» вдалося з 11-метрової позначки), але на 58-й хв. представники Срібної землі повернули собі лідерство у два м’ячі (цього разу з кута штрафного майданчика відзначився Данило Голуб).

Попри втому від навантажень на тренувальних зборах, минайці не зупинялися і на 69-й хв. забили четвертий гол: після подачі з кутового точного удару головою завдав Міхаїл Гечев. У кінцівці гри моменти для взяття воріт мали як одні, так й інші, та змінити рахунок на табло (4:1) вже не вдалося нікому.


У цій грі тренерський штаб «Минаю» отримав важливу інформацію, з якою працюватиме в заключні дні тренувальних зборів та майбутніх спарингах (20 липня з виноградівським «Севлюшем» та наступного дня з харківським «Металістом»).

Олег МИКИТА
Категорія : Спорт


Залишити Коментар