ФК «Хуст» вийшов у Першу лігу України

червня 11 / 2023

закарпатської команди не доводилося.

Натомість підопічні Володимира Циткіна могли збільшити свою перевагу. На 84-й хв. чудову гольову нагоду не використав Артем Стрілець (88-й номер з близької відстані не зміг поцілити у площину воріт), а на 92-й хв. Івану Станковичу забракло влучності під час удару з-за меж штрафного майданчика.

У підсумку гра завершилася мінімальною перемогою «Хуста» з рахунком 0:1, яка дозволила закарпатській команді отримати перепустку до Першої ліги України сезону 2023/24. Колектив Володимира Циткіна зробив велику роботу, за що отримав заслужену нагороду. Мало хто думав, що хустяни в дебютному сезоні на професійній арені зможуть підвищитися у класі. А вони це зробили. Тож чекаємо на їхні виступи вже в другому за силою дивізіоні країни.

«Маріуполь» – «Хуст» – 0:1 (0:0)

Гол: Вадим Мердєєв 53.

«Маріуполь»: Павло Кравцов, Петро Харжевський, Павло Шушко, Іван Мамросенко, Нікіта Тепляков, Єгор Булгаков, Іван Мельниченко (Микита Михайленко 20), Іван Мочевінський (Гліб Літюк 78), Данило Літовченко, Дмитро Пентелейчук (Микита Махиня 63), Ігор Биковський (Богдан Гора 63).

Головний тренер – Олег Краснопьоров.

«Хуст»: Арсен Бєліменко, Владислав Іванов, Ігор Тихненко, Вадим Мердєєв, Андрій Романенко (Микола Пилип 71), Богдан Павлич, Назар Приходько, Іван Станкевич, Владислав Борисенко, Василь Луців (Костянтин Колчін 93), Михайло Фляшко (Артем Стрілець (80).

Головний тренер – Володимир Циткін.

Олег МИКИТА
Категорія : Спорт


Залишити Коментар