Команди Тячівського та Руськополівського ліцеїв зайняли І місця у турнірі юних патріотів

вересня 23 / 2022


На сучасному етапі українського державотворення надзвичайно актуальною є проблема виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, активної громадянської позиції, сприяння усвідомленню учнями свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей.

Відповідно до плану заходів із проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”), з метою пошуку нових форм, методів організації виховної роботи з дітьми, національно-патріотичного виховання було проведено І етап гри-вікторини “ Як я люблю Україну” для школярів закладів освіти Тячівської ТГ на базі Тячівської бібліотеки для дорослих. Організатором Гри був Центр позашкільної роботи. Підготувала та провела вікторину, що складалася з 5 конкурсів Савчук Е.М., керівник гуртка ЦПР.

20 вересня 2022 змагалися команди Тячівського ліцею №1 імені В.Ґренджі-Донського, Тячівського ліцею №2, Тячівського ліцею з угорською мовою навчання імені Ш. Голлоші.

Переможцем стала команда Тячівського ліцею №1 імені В.Ґренджі-Донського, ІІ місце- Тячівський ліцей №2, ІІІ місце- Тячівський ліцей з угорською мовою навчання імені Ш. Голлоші.

22 вересня 2022 змагалися команди Руськополівського ліцею, Лазівського ліцею, Тячівківської філії Тячівського ліцею №1 імені В. Ґренджі-Донського, Округлянської філії Лазівського ліцею.

І місце -команда Руськополівського ліцею, ІІ місце-команда Лазівського ліцею, ІІІ місце- команди Тячівківської філії Тячівського ліцею №1 імені В. Ґренджі-Донського та Округлянської філії Лазівського ліцею.

Підводячи підсумки конкурсу, директор ЦПР Л.Кузнец відмітила, що виховуючи патріотів, ми піклуємося про майбутнє України. Ми маємо надію, що навчимо дітей жити з вірою в майбутнє нашої незалежної держави і пам’ятати, що є святині, які ні з чим не можна зрівняти: Батьківщина, відданість народу й тій землі, де ти народився і виріс!

Команди Тячівського та Руськополівського ліцеїв зайняли І місця у турнірі юних патріотів
Категорія : Культура


Залишити Коментар