В Тячеві відбувся регіональний турнір ФТУ, присвячений Дню Незалежності України

серпня 29 / 2022


Регіональний турнір ФТУ, присвячений Дню Незалежності України, відбувся на тенісних кортах нашого міста 26-27 серпня. 42 учасники зі Львова, Херсона, Чернівців, Харкова, Миколаєва, Мукачева, Хуста, Тячева та навіть однієї представниці Угорщини боролися за перемогу у 4-х вікових категоріях у юнаків і дівчат.

30-градусна спека не завадила юним спортсменам показати високий рівень морально-вольових якостей, технічної підготовки та витривалості.

В результаті цікавих, інтригуючих, а іноді і драматичних поєдинків визначилися переможці і призери нашого турніру. Вдало виступили тячівці, на рахунку яких два перших місця (Анна-Марія Чулей і Валерія Гегедиш), чотири других (Іван Герич, Арсен Візічканич, Валерія Дудла, Даніела Шелемба) та три третіх (Марк Нечинський, Іван Дьордяй, Софія Попова) місця. Задоволені тренери відділення тенісу Тячівської ДЮСШ результатами і інших наших учнів: Романа Чонки, Мілани Перепелиці, Сабов Камілли , які посіли четверті місця…

Організатори турніру щиро вдячні за підтримку Тячівській міській раді та приватному підприємцеві В. Чонці за ексклюзивні дипломи, спеціально виготовлені для наших змагань.

В. Павлишинець, головний суддя змагань.
В Тячеві відбувся регіональний турнір ФТУ, присвячений Дню Незалежності України
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар