В Ужгороді відбудеться забіг із перешкодами StrongRace на підтримку ЗСУ

квітня 27 / 2023

Забіг із перешкодами StrongRace на підтримку Збройних Сил України відбудеться в Ужгороді вже цієї неділі, 30 квітня.


Анонсували військо-патріотичну подію сьогодні на пресконференції в Закарпатській обласній військовій адміністрації.

Дистанція забігу – 7 км, на учасників чекатимуть близько двох десятків перешкод: вода, болото, ділянки, які потрібно буде проповзти чи пройти з додатковим навантаженням, учасники лізтимуть драбинами, канатами, кидатимуть спис, кантуватимуть колеса тощо. Як зазначили на пресконференції, елементи смуги перешкод запозичені із системи підготовки підрозділів спеціального призначення Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Загалом очікують близько двох сотень учасників з різних областей України.

Раніше подібні забіги проводили лише на Виноградівщині, цьогоріч розширили формат у зв’язку з тим, що триває підготовка населення до національного спротиву.

Зареєструватися на забіг можуть усі охочі віком від 18 років, із будь-яким рівнем фізичної підготовки. Квиток участі – донат для ЗСУ, також волонтери збиратимуть кошти, які спрямують на підтримку захисників.

Реєстрація триває за посиланням: https://runstyle.net/events/strong-race-zabig-z-pereshkodamy-2/

Старт – на площі Театральній. Учасники бігтимуть уздовж набережної від пішохідного моста до підвісного моста в Боздоському парку і в зворотному напрямку.

На місцях працюватимуть бригади швидкої допомоги, правоохоронці забезпечуватимуть громадський порядок. Також на локаціях кожної перешкоди працюватимуть фотографи, аби учасники змогли отримати й пам’ятні згадки з події.

Вартість квитка – донат на ЗСУ. Окрім цього, волонтери збиратимуть кошти для потреб захисників.

Початок для учасників – о 9:30, забіг стартує о 12:30.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар