Закарпатський футболіст гратиме у Вищій лізі Угорщини

липня 01 / 2022

26-річний захисник Михайло Ряшко продовжив контракт із новачком елітного футбольного дивізіону Угорщини – ФК «Кечкемет».


У минулому сезоні вихованець закарпатського футболу провів 30 матчів за «Кечкемет», у яких відзначився одним голом та однією результативною передачею. Днями клуб та футболіст прийняли рішення продовжити співпрацю й разом виступати у вищому дивізіоні.

«Я дуже радий, що зміг допомогти клубу вийти в елітний дивізіон. У нас чудова команда і тренерський штаб, минулого сезону ми були як велика родина, що мало важливе значення для нашого підвищення. Мені не довелося ні хвилини думати про продовження контракту. Дякую керівництву клуба за довіру, я зроблю все можливе, щоб досягти цілі. Я вже виходив у вищу лігу з «Кішвардою», але тоді я не зміг зіграти у NB I через травму. Зараз я хочу показати себе на найвищому рівні та допомогти команді», – цитує Михайла Ряшка офіційний сайт «Кечкемета».

Зазначимо, що новий сезон у Вищій лізі Угорщини стартує наприкінці липня. У першому турі «Кечкемет» прийматиме іншого новачка – ФК «Вашаш» (Будапешт).
Категорія : Спорт


Залишити Коментар