Днями до Мукачева зі всієї України з’їхались спортсмени та чемпіони різних категорій (відео)

червня 03 / 2022


Днями до Мукачева зі всієї України з’їхались спортсмени та чемпіони різних категорій з боксу. Адже у нашій області вони зможуть ефективно підготуватися до майбутніх турнірів, зокрема найближчим часом боксери представлятимуть Україну на Чемпіонаті Європи.

Понад 3 десятки юних спортсменів з усієї України приїхали на Закарпаття, щоб поновити свої тренування, привести себе в форму та підготуватися до майбутніх змагань. Наразі боксери готуються до чемпіонату Європи з боксу серед юніорів, який відбудеться в Італії .

Мукачево обрали не випадково, старший тренер збірної України серед юніорок Валерій Хлистов анонсує, що формуватимуть команду, яка представлятиме Україну на чемпіонаті Європи саме тут. Дівчата тренуються в посиленому режимі, адже через військові дії Росії, спортивний режим спортсменок значно змінився.

Тут почувають себе добре, про Закарпаття відгукуються позитивно. Перше тренування, зважування та ряд інших спортивних процедур провели у приміщенні спортзалу Мукачівсього професійного аграрного ліцею імені Михайла Данканича.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар