Минай не зможе прийняти Шахтар в Ужгороді: матч перенесли

квітня 28 / 2021
Закарпатський Минай не зможе прийняти донецький Шахтар в Ужгороді у рамках 25 туру української Прем’єр-ліги. Один з вирішальних для Минаю матчів сезону перенесли.
Причина в тому, що ужгородська арена з технічних причин не зможе прийняти матч о 19:00. Ймовірно, йдеться про проблеми зі світлом. Про це повідомляє пресслужба Минаю.

Читайте також:
"Минаю" не зарахували гол в поєдинку з "Дніпром-1" (ВІДЕО)


Згідно з регламентом УПЛ, всі матчі передостаннього туру чемпіонату України повинні відбутися в один час. УПЛ раніше визначила цим часом 19:00.

Зауважимо, що матч 12 туру УПЛ Шахтар – Минай (5:1) теж відбувся на НСК “Олімпійський”.

Минай також зіграв два матчі на НСК “Олімпійський” проти київського Динамо. У першому колі УПЛ гра Минай – Динамо мала відбутися в Ужгороді, але кияни попросили помінятися домашніми поєдинками через Лігу чемпіонів.

Поєдинок другого кола між Динамо та Минаєм 7 березня теж відбувся у Києві, адже на Закарпатті було оголошено карантин. Хоча вже через тиждень карантин не завадив Минаю прийняти в Ужгороді Інгулець!За 3 тури до завершення чемпіонату Минай посідає останнє місце у турнірній таблиці й ризикує вилетіти в Першу лігу. Шахтар наразі на другому місці, однак ще не гарантував собі “срібло”. Чемпіоном достроково стало Динамо.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар